W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Kontakt

Centralna Komisja Egzaminacyjna

 

ul. Józefa Lewartowskiego 6
00-190 Warszawa

 

tel.: (+48) 22 536 65 00
fax: (+48) 22 536 65 04

 

email: sekretariat@cke.gov.pl
Adres elektronicznej skrzynki podawczej CKE na ePUAP: /CKE/SkrytkaESP

Oświadczenie o dostępności cyfrowej

 

NIP: 527-22-16-679
REGON: 014925224

ZEFS/27/2017

Wersja strony w formacie XML
Szczegóły
Zamówienie na Wykonywanie zadań i recenzji zadań na egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie, zawód Technik technologii żywności, kwalifikacje TG.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń, TG.03. Produkcja wyrobów piekarskich, TG.04. Produkcja wyrobów cukierniczych, TG.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych, TG.17. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Status zamówienia rozstrzygnięte
Nr sprawy ZEFS/27/2017
Zamawiający Centralna Komisja Egzaminacyjna
Tryb zamówienia Przetarg nieograniczony
Wartość zamówienia poniżej 135 000 euro
Termin składania ofert
rozstrzygnięcie
Zakończone
Ogłoszenie o zamówieniu - 618110-N-2017
SIWZ specyfikacja istotnych warunków zamówienia
SIWZ c.d. informacje szczegółowe do SIWZ
OPZ załącznik nr 1a do SIWZ
OPZ załącznik nr 1b do SIWZ
Umowa załącznik nr 7a do SIWZ
Umowa załącznik nr 7b do SIWZ
Załącznik załącznik nr 3 do Umowy
Załączniki edytowalne do SIWZ
Załączniki edytowalne do SIWZ

Załączniki

SIWZ pdf, 1.74 MB
OPZ pdf, 413 kB
OPZ pdf, 334 kB
Umowa pdf, 582 kB
Umowa pdf, 524 kB

Powiadom znajomego