Zamówienie udzielane zgodnie z zasadą konkurencyjności
Wersja strony w formacie XMLZamówienie na | Wykonanie przez nauczyciela akademickiego recenzji zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (T.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń, (TG.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń, (T.16.) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych, (TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych, (T.04) Produkcja wyrobów cukierniczych, (TG.04.) Produkcja wyrobów cukierniczych, (T.03.) Produkcja wyrobów piekarskich, (TG.03.) Produkcja wyrobów piekarskich, (T.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych, (TG.05.) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych w zawodzie Technik technologii żywności, cukiernik, piekarz, wędliniarz |
---|---|
Status zamówienia | rozstrzygnięte |
Nr sprawy | ZEFS/OGŁ/51/2017 |
Zamawiający | Centralna Komisja Egzaminacyjna |
Tryb zamówienia | Zamówienie udzielane zgodnie z zasadą konkurencyjności |
Wartość zamówienia | poniżej 30 000 euro |
Termin składania ofert |