W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Kontakt

Centralna Komisja Egzaminacyjna

 

ul. Józefa Lewartowskiego 6
00-190 Warszawa

 

tel.: (+48) 22 536 65 00
fax: (+48) 22 536 65 04

 

email: sekretariat@cke.gov.pl
Adres elektronicznej skrzynki podawczej CKE na ePUAP: /CKE/SkrytkaESP

Oświadczenie o dostępności cyfrowej

 

NIP: 527-22-16-679
REGON: 014925224

przetarg nieograniczony

Wersja strony w formacie XML
Szczegóły
Zamówienie na Wykonanie zadań i recenzji zadań na egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie, zawód Technik technologii żywności, kwalifikacja T.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń, zawód Technik masażysta, kwalifikacja Z.01. Świadczenie usług w zakresie masażu, zawód Technik technologii żywności, kwalifikacja T.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń, T.04. Produkcja wyrobów cukierniczych
Status zamówienia rozstrzygnięte
Nr sprawy ZEFS/11,16/2016/sc
Zamawiający Centralna Komisja Egzaminacyjna
Tryb zamówienia Przetarg nieograniczony
Wartość zamówienia poniżej 135 000 euro
Termin składania ofert
rozstrzygnięcie
zakończony
Ogłoszenie o zamówieniu - 598544
SIWZ specyfikacja istotnych warunków zamówienia
SIWZ c.d. informacje szczegółowe SIWZ
OPZ załącznik nr 1a do SIWZ
OPZ załącznik nr 1b do SIWZ
Umowa załącznik nr 7a do SIWZ
Umowa załącznik nr 8a do SIWZ
Umowa załącznik nr 8b do SIWZ
Załącznik załącznik nr 3 do Umowy
Załączniki edytowalne do SIWZ
Informacja z otwarcia ofert
Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty - część 1(1)
Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty - część 4(6)
zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty - część 2(2)
zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty - część 3(5)

Załączniki

SIWZ pdf, 1.67 MB
OPZ pdf, 486 kB
OPZ pdf, 396 kB
Umowa pdf, 511 kB
Umowa pdf, 528 kB
Umowa pdf, 534 kB

Powiadom znajomego