W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Kontakt

Centralna Komisja Egzaminacyjna

 

ul. Józefa Lewartowskiego 6
00-190 Warszawa

 

tel.: (+48) 22 536 65 00
fax: (+48) 22 536 65 04

 

email: sekretariat@cke.gov.pl
Adres elektronicznej skrzynki podawczej CKE na ePUAP: /CKE/SkrytkaESP

Oświadczenie o dostępności cyfrowej

 

NIP: 527-22-16-679
REGON: 014925224

ZEFS/US/48/2019

Wersja strony w formacie XML
Szczegóły
Zamówienie na Wykonanie przez pracodawcę recenzji zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie Technik technologii żywności, kwalifikacje SPC.01., SPC.02., SPC.03., SPC.04., SPC.05., SPC.07.
Status zamówienia w trakcie rozstrzygania
Nr sprawy ZEFS/US/48/2019
Zamawiający Centralna Komisja Egzaminacyjna
Tryb zamówienia Usługa społeczna
Rodzaj zamówienia Usługa
cena poniżej 750 000 euro
Termin składania ofert
Sposób składania ofert Centralna Komisja Egzaminacyjna, w formie pisemnej (papierowej) na adres siedziby Zamawiającego podany w ogłoszeniu

Załączniki

Powiadom znajomego