W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Kontakt

Centralna Komisja Egzaminacyjna

 

ul. Józefa Lewartowskiego 6
00-190 Warszawa

 

tel.: (+48) 22 536 65 00
fax: (+48) 22 536 65 04

 

email: sekretariat@cke.gov.pl
Adres elektronicznej skrzynki podawczej CKE na ePUAP: /CKE/SkrytkaESP

Oświadczenie o dostępności cyfrowej

 

NIP: 527-22-16-679
REGON: 014925224

ZEFS/OGŁ/1/2018

Wersja strony w formacie XML
Szczegóły
Zamówienie na Wykonanie przez pracodawcę recenzji zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje TG.02, TG.03, TG.04, TG.05, TG.17 w zawodzie Technik technologii żywności, TG.07 w zawodzie Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz, TG.10, TG.11 w zawodzie Kelner, TG.12, TG.13 w zawodzie Technik hotelarstwa, TG.14, TG.15 w zawodzie Technik obsługi turystycznej, TG.01 w zawodzie Pracownik pomocniczy obsługi hotelowej
Status zamówienia rozstrzygnięte
Nr sprawy ZEFS/OGŁ/1/2018
Zamawiający Centralna Komisja Egzaminacyjna
Tryb zamówienia Zamówienie udzielane zgodnie z zasadą konkurencyjności
Wartość zamówienia poniżej 30 000 euro
Termin składania ofert
rozstrzygnięcie
Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty

Załączniki

Powiadom znajomego