W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Centralna Komisja Egzaminacyjna


ul. Józefa Lewartowskiego 6
00-190 Warszawa


tel.: (+48) 22 536 65 00
fax: (+48) 22 536 65 04


email: sekretariat@cke.gov.pl
Adres elektronicznej skrzynki podawczej CKE na ePUAP: /cke/skrytka

Oświadczenie o dostępności cyfrowej


NIP: 527-22-16-679
REGON: 014925224

Kontakt

Centralna Komisja Egzaminacyjna


ul. Józefa Lewartowskiego 6
00-190 Warszawa


tel.: (+48) 22 536 65 00
fax: (+48) 22 536 65 04


email: sekretariat@cke.gov.pl
Adres elektronicznej skrzynki podawczej CKE na ePUAP: /cke/skrytka

Oświadczenie o dostępności cyfrowej


NIP: 527-22-16-679
REGON: 014925224

ZEFS/OGŁ/1/2018

Wersja strony w formacie XML
Szczegóły
zamówienie na Wykonanie przez pracodawcę recenzji zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje TG.02, TG.03, TG.04, TG.05, TG.17 w zawodzie Technik technologii żywności, TG.07 w zawodzie Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz, TG.10, TG.11 w zawodzie Kelner, TG.12, TG.13 w zawodzie Technik hotelarstwa, TG.14, TG.15 w zawodzie Technik obsługi turystycznej, TG.01 w zawodzie Pracownik pomocniczy obsługi hotelowej
Status zamówienia rozstrzygnięte
nr sprawy ZEFS/OGŁ/1/2018
zamawiający Centralna Komisja Egzaminacyjna
tryb zamówienia Zamówienie udzielane zgodnie z zasadą konkurencyjności
wartość szacunkowa poniżej 30 000 euro
termin składania ofert

rozstrzygnięcie

rozstrzygnięcie
Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty

Treść

Załączniki

Powiadom znajomego

Powiadom znajomego

* Pole wymagane