Centralna Komisja Egzaminacyjna


ul. Marka Edelmana 6
00-190 Warszawa


tel.: (+48) 22 536 65 00
fax: (+48) 22 536 65 04


email: sekretariat@cke.gov.pl


NIP: 527-22-16-679
REGON: 014925224

ZEFS/27/2017/2018

XML A pomniejsz czcionkę A standardowy rozmiar A powiększ czcionkę

Szczegóły

zamówienie na ZEFS/27/2017/2018 Wykonanie zadań i recenzji zadań na egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie, zawód Technik technologii żywności, kwalifikacja kwalifikacja TG.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń, kwalifikacja TG.03. Produkcja wyrobów piekarskich, kwalifikacja TG.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych, kwalifikacja TG.17. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych.

nr sprawy ZEFS/27/2017/2018

zamawiający Centralna Komisja Egzaminacyjna

tryb zamówienia Zapytanie ofertowe

wartość szacunkowa poniżej 30 000 euro

termin składania ofert

rozstrzygnięcie

rozstrzygnięcie
zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty

Treść

Załączniki

Powiadom znajomego

Powiadom znajomego

* Pole wymagane

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Zamknij